Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ


ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ


ΥΛΙΚΑ: ½ κιλό πατάτες, λίγο αλάτι, λίγο βούτυρο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Πλένουμε καλά τις πατάτες (διαλέγουμε μέτριες πατάτες όχι μεγάλες), τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις βάζουμε στο φούρνο (κατά προτεραιότητα με ξύλα). Μόλις ψηθούν (βλέπουμε ότι έχουν μαλακώσει) τις βγάζουμε και τις αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν. Μετά τις καθαρίζουμε (όσο είναι αυτό δυνατόν) και τις κόβουμε στην μέση, ρίχνουμε λίγο αλάτι και τις αλείφουμε με βούτυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου