ΠΑΣΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΥΛΙΚΑ: χοιρινό κρέας, αλάτι χοντρό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Διαλέγουμε από τον χοίρο που έχουμε σφάξει το λίπος και το κρέας που δεν μας χρειάζεται για κάποια άλλη χρήστη (τα ξεχωρίζουμε). Τα κομματιάζουμε σε μερίδες και τα πλένουμε καλά, τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Τα βάζουμε σε ένα δοχείο τόσο μεγάλο ώστε να χωράει όλο το κρέας που θέλουμε να παστώνουμε. Σε κάθε κομμάτι που βάζουμε στο δοχείο το καλύπτουμε με αλάτι. Και στο τέλος αφού γεμίσουμε το δοχείο το σκεπάζουμε πάνω με αλάτι και το κλείνουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου